Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ambassador Zakelijk

Het Ambassador City Centre Hotel heeft kamers die speciaal ingericht zijn voor de zakelijke gast. Denk aan een ruime kamer, een bureau om aan te werken, een minibar, koffie & thee faciliteiten en gratis Wi-Fi. Verder bestaat de mogelijkheid om te verblijven in een accommodatie met keuken. Dit is bijzonder geschikt voor een langer verblijf.

Onze inspirerende vergaderzalen met daglicht grenzen aan onze binnentuin. De zalen zijn gescheiden door een wand van akoestische panelen. Doordat deze panelen verplaatsbaar zijn kunnen de zalen ook als een grote zaal worden gebruikt. De zalen zijn uitgerust met een geluidssysteem, projector, gratis WiFI  / bedraad internet en koffie en thee faciliteiten.

De ruimtes zijn te huren per dagdeel. De dagdelen zijn als volgt verdeeld:

Ochtend               08.30 uur – 12.30 uur

Middag                 13.00 uur – 17.00 uur

Avond                  18.00 uur – 22.00 uur

De prijs per zaal is €130,00 per dagdeel. Mocht u meerdere dagdelen op 1 dag willen combineren is dit mogelijk voor €60,00 per extra dagdeel.

De ruimtes kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld. Onze indelingen zijn als volgt:


Bij het huren van de zalen kunt u ook kiezen uit cateringmogelijkheden. Het hotel bied standaard koffie, thee en water aan tegen €7,50 per persoon per dagdeel.
Via onze partner Boca bieden wij ook opties voor lunch en diner.

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ook bieden wij speciale prijsafspraken en kunt u op rekening bij ons verblijven. Geïnteresseerd? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op voor het inplannen van een rondleiding en een kop koffie.

 

 

  • Theater
    Theater
  • Cabaret
    Cabaret
  • U-Shape
    U-Shape