Skip to main content

Locatie & Contact

Oude Groenmarkt 20
2011 HL Haarlem
The Netherlands

+31 23 512 5300
info@haarlem.com

Parkeren en Openbaar vervoer

Vragen en reserveringen

Heeft u vragen over een bestaande of nieuwe reservering, wilt u een arrangement boeken of heeft u een andere wens? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Wij streven er naar zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

PARKEREN

PARKEERGELEGENHEID

Het stadscentrum van Haarlem is een autovrije zone. Buiten deze autovrije zone zijn er beperkte betaalde parkeerplaatsen waar u kunt betalen bij een betaalautomaat of via ParkMobile.

PARKEERGARAGES

Het centrum van Haarlem beschikt over vijf beveiligde parkeergarages. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend.
Bij het binnenrijden van de stad ziet u borden die u naar de parkeergarages leiden. Parkeergarage De Appelaar is het dichtst gelegen bij ons hotel (50 meter).

GRATIS PARKEREN

Een andere mogelijkheid is parkeren op de P+R parkeerplaats naast de IKEA. Parkeren op de P+R is gratis maar op eigen risico.
De P+R ligt naast het treinstation Haarlem-Spaarnwoude en vanaf dit station is het slechts 2 minuten met de trein naar Station Haarlem. Vanaf Station Haarlem is het 10 minuten lopen naar ons hotel. Ook rijden er diverse bussen naar het centrum.

OPENBAAR VERVOER

TREIN EN BUS

Het centrum van Haarlem is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ons hotel ligt op slechts 10 minuten lopen vanaf Station Haarlem.

Komt u met de bus, dan kunt u uitstappen bij de halte Centrum/Verwulft. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar ons hotel.

TAXI VANAF LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Taxi Max brengt u voor een vaste prijs van €60,- (vooraf reserveren) vanaf Schiphol voor de deur van ons hotel. Bij een last minute boeking zonder reservatie rekenen zij €80,-.

FIETS

Bij ons hotel kunt u uw fiets veilig en kosteloos stallen in de binnentuin. Hier is tevens een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Bij ruimtegebrek kunt u uw fiets stallen in de fietsenstalling in de Smedestraat. Deze fietsenstalling is overdag gratis. Stalling in de nacht kost €0,50 per nacht (met een maximum van 10 dagen).

FIETS HUREN

Haarlem is ideaal om te ontdekken op de fiets. Of wat dacht u van een dagje naar Bloemendaal/Zandvoort aan Zee op 40 minuten fietsen? Voor het huren van een fiets verwijzen wij u graag door naar Rent a Bike Haarlem. Naast de beste kwaliteit huurfietsen, bieden zij ook diverse fietsroutes aan. Vanaf het hotel is het een paar minuutjes lopen naar Rent a Bike Haarlem.

Tip: Vraag bij de receptie naar de flyer van Rent a Bike en ontvang 10% korting op de verhuur.